Lene Varming

Mit speciale er i det eksistentielle. Jeg hjælper mennesker, der, på den ene eller anden måde, er havnet i en livskrise, til at komme styrket igennem den og videre i livet. Jeg arbejder med her-og-nu øjeblikket – i at skabe en bevidsthed i hvilke mønstre man fanges i og hvor de stammer fra.

Jeg har selv været i en dyb livskrise.

Da vi, i 2010 pludselig mistede vores 14 årige datter, blev hele min eksistensgrundlag revet bort under fødderne på mig.


Som alle andre, der har mistet, søgte jeg en mening i det meningsløse. Jeg søgte en måde at leve på, hvor min datter stadig kunne være en levende del af mit liv og sprede kærlighed ud på andre, som hun spreder kærlighed ud på mig. Derfor valgte jeg at bruge mine dyrekøbte erfaringer og erkendelser på at hjælpe andre i sammen situation som mig, og for at få et dybere grundlag i at kunne hjælpe mennesker, valgte jeg at uddanne mig som psykoterapeut.

Jeg er i stand til at møde dig fra hjertet og se personen bag handlingerne og følelserne, og på den måde hjælpe dig til at finde tilbage til den fantastiske styrke, vi alle besidder inde bag de former, der ofte fastlåser os i hverdagen.

Mit CV:

marts 2013 –  dec. 2016: under uddannelse til ID-psykoterapeut

2003 – 2016: Folkeskolelærer

2015: Certificeret RARRT uddannelse – relationspsykologi

Fra 2013 : Frivillig gruppeleder ved Selvhjælp Silkeborg for forskellige grupper bla. sorggrupper for børn og unge, sorggruppe for unge voksne, trivselsgrupper for unge elever på Vestre Skole  – Silkeborg,

Juni 2016 – : Frivillig ved Røde Kors vågetjenesten