Selvværd og Indre kritiker

Styrk dit selvværd gennem hjertet

Selvværdet og Den indre kritiker

Den indre kritiker er sjældent særlig populær og gør os ofte kede af det og utilfredse med os selv. Vi har den allesammen – nogle mere end andre. Nogle gange tager den over og gør livet surt for os. Du kan lære din indre kritiker at kende, så den kan blive din ven i stedet for din fjende og give dig selvværdet, håbet og glæden ved livet tilbage igen.

Den indre kritiker kan tage mange former og du kender muligvis til flere situationer i hverdagen. Her er nogle dagligdags eksempler, vi ofte støder på:

  • Du ser dig selv i spejlet og er utilfreds med det du ser
  • Du er mere hård ved dig selv og andre end du egentlig synes er ok
  • Du har mange negative tanker om dig selv og alt det du er dårlig til

Sådan behøver det ikke at være og med vores gruppe, kan vi hjælpe dig til et mere positivt og kærligt forhold til dig selv og andre.

Et nødvendigt forsvar for det allermest sårbare:  Hjertet

Den indre kritiker er en del af et nødvendigt forsvar vi har bygget op, når vi bliver bange, og nervøse over noget. Det er bare svært at gennemskue, hvorfor den indre kritiker er kommet til at fylde så meget. Når du læser dette, vil du kunne bemærke at der også er andet på spil i dig end den indre kritiker. Måske en side af dig, som lige nu forsøger at hjælpe dig ligesom en omsorgsfuld ven? Det kan være svært at se det klart, derfor kan det være en stor lettelse at give den indre kritiker opmærksomhed (når den nu alligevel så ofte tager den helt selv og ufrivilligt). Det kan også være ubehageligt at tænke på, for tænk hvis den totalt tager al styringen? Hvad vil der så ske med dit forhold til andre mennesker?

Vores forløb vil give dig:

Det kræver mod at melde sig til dette forløb. Den indre kritiker kan helt sikkert give dig mange gode grunde til ikke at melde dig til dette forløb!

Du vil sammen med andre lære den indre kritiker bedre at kende, det kan faktisk blive ligesom at få en ny ven eller måske flere.

Du vil komme til at forstå dig selv bedre, få et mere hjerteligt forhold til dig selv og andre.

Det vil give dig mere ro og accept. En accept af dig selv som du måske har længtes efter?

 

 

Tilmelding 

Udfyld venligst alle felter markeret med *